Affärsidé

 

Vår affärsidé är att genomföra våra kunders visioner, inte våra egna. Däremot förädlar och utvecklar vi våra uppdrag på ett sätt som gör att slutresultatet helst överträffar dina ursprungliga förväntningar.

 Vi ser på varje projekt som en levande och dynamisk process. Så istället för att göra oförutsedda händelser under resans gång till ett problem ser vi det som en möjlighet att utveckla projektet och få ett ännu bättre slutresultat. Något vi tror skiljer oss åt från de flesta av våra konkurrenter.

Vi älskar när det är svårt

Där andra ser problem ser vi lösningar och utvecklingspotential. Det är därför vi älskar att utmanas med kvalificerade och komplicerade projekt under hård tidspress. Till exempel att bygga fyra radhus på taket av ett åttavåningshus. Eller att renovera och stambyta ett helt hotell fullt med gäster.

Varje uppdrag ger oss också möjlighet att höja ribban för kvalitet och konstruktion ytterligare några snäpp på skalan. Vi jobbar i huvudsak med renovering, nyproduktion, inredningssnickeri eller byggservice och inget projekt är för stort eller litet så länge förutsättningarna är de rätta för ett perfekt slutresultat.

Vi är strukturerat passionerade

 

Tänk dig det bästa av två världar. Ett gäng flexibla, kreativa och passionerade yrkesmän med blick för både design och tekniska problemlösningar som brinner för att skapa och genomföra dina visioner. Samtidigt som hela projektet genomsyras av ordning och reda, struktur och uppföljning på samma nivå som de allra största aktörerna i branschen. Hur blir det bättre än så? Varje uppdrag har även en personlig projektledare som håller i ditt projekt från första till sista dagen och ser till att du blir ännu en av våra nöjda och glada kunder.

Vi är riktigt bra på att göra vår grej

Våra medarbetare är handplockade utifrån kompetens och personliga egenskaper. Istället för att alla är ganska bra på lite av varje har vi valt att skapa en organisation där var och en är riktigt bra på sitt område.

På så sätt har vi skapat en stark och flexibel helhet där vi kompletterar och utvecklar varandra tillsammans med vårt stora nätverk. Men det finns en sak vi alla har gemensamt och det är att vi brinner för våra uppdrag och uppdragsgivare.